NB: ..Klinikken holder åbent 26. april men er lukket Grundlovsdag d.  5. juni

Bestilling af medicin, henvisninger & prøvesvar

Medicinbestilling

Recepter på vanlig og ikke-vanedannende medicin bestilles via sundhed.dk eller appen medicinkortet (download i Google Play / download i App Store ). Ved bestilling pr telefon kan der forekomme ventetid. Recepter udstedt af ambulatorier eller andre speciallæger, som følger dig for din sygdom, fornyes hos pågældende behandler.

Afhængighedsskabende medicin

Vi følger Sundhedsstyrelsens vejledning om principper for udskrivning af recept på morfinpræparater, medicin til behandling af ADHD, beroligende medicin og sovemedicin.

Det er et krav, at recepter kun udskrives i forbindelse med konsultation hos lægen. Man kan således ikke forny medicin i denne kategori pr mail, via medicinbestilling eller pr telefon, men kun ved aftalt konsultation.

Henvisninger

Langt de fleste problemstillinger kan klares i klinikken. Indimellem er det dog nødvendigt med en henvisning til f.eks. praktiserende speciallæge, hospital, fysioterapeut eller psykolog.

Hvorvidt dette er nødvendigt, beror på en faglig vurdering, som vi foretager, og derfor kræver det som udgangspunkt en konsultation i klinikken.

Vi udfærdiger henvisninger på samme vilkår til alle uanset om man har en privat sundhedsforsikring eller ej. Hvis dit sundhedsforsikringsselskab forlanger henvisning udover ovenstående vilkår, er det ikke dækket af sygesikringen og man skal enten selv betale eller forsikringen skal anmode om en særlig attest.

Prøvesvar

Når du får taget en blodprøve, urinprøve, podning eller andre prøver i klinikken, skal du selv kontakte klinikken for at få svar. Det aftales i forbindelse med prøvetagning hvornår og hvordan du skal have svar. Det kan ske pr mail, konsultation eller telefon.

Det sker, at prøvesvar går tabt, og det har vi ikke mulighed for at opdage, medmindre du selv gør opmærksom på, at du ikke har fået svar.

Derfor skal du altid kontakte klinikken for at få svar på en prøve.