Konsultation

Telefonkonsultation

Vores telefoner er åbne mellem kl. 9-12 og kl. 13-14. Har kan du få sundhedsfaglige råd, reservere tid og forny recepter. Der kan forekomme ventetid på telefonerne.

Ved akut og uopsættelig sygdom, der ikke tillader at du afventer kontakt på den almindelige telefon, kan du ringe på akuttelefon (+45) 20 68 67 87 dagligt ml kl. 8-16.

Åben konsultation

Hver morgen mandag til fredag mellem kl. 8 og kl. 9 tilbyder vi konsultation uden forudgående tidsbestilling til håndtering af akut opstået sygdom og andre mindre problemstillinger. Fremmøde inden klokken 8.45.

Konsultation

Bestil tid til konsultation via aftalebogen, minlæge app eller ved telefonisk henvendelse. Ved onlinetidsbestilling skal tiden bekræftes af os og du vil modtage en mail med bekræftelsen. Mød venligst forberedt og i god tid inden konsultationen.

Videokonsultation

Der er mulighed for videokonsultation efter aftale. Log på videokonsultation via MinLæge appen 5 minutter før aftalt konsultation. Derefter venter du i et virtuelt venteværelse, hvorfra lægen ”henter” dig, når lægen er klar til konsultationen.

E-mailkonsultation

Du har mulighed for at stille korte spørgsmål vedrørende sygdom, prøvesvar etc til din faste læge eller sygeplejerske. 

E-mailkonsultation er egnet til enkelte, korte spørgsmål, der ikke kræver yderligere opfølgning eller dialog. Ved behov for mere udførlig dialog henvises til konsultation eller videokonsultation.

Vær opmærksom på, at mails har op til 5 hverdages svartid. Du kan derfor ikke forvente hurtigt svar ligesom e-mail er ikke egnet til hverken afbud eller akutte henvendelser. I disse tilfælde skal man i stedet ringe til os.

Hvis din behandlers navn ikke fremgår af listen, er vedkommende på ferie eller kursus og vi opfordrer derfor til, at du af hensyn til kontinuiteten venter med at skrive til vedkommende igen er tilgængelig. Alternativt kan du skrive til en anden behandler for at få svar.

E-mailkonsultation skal altid foregå i eget cpr-nummer. Hvis din henvendelse drejer sig om f.eks. dit barn, skal du derfor være logget ind med barnets profil.

Log på via selvbetjening eller via minlæge app

Afbud

Eventuelle afbud sker ved at sende sms til tlf: (+45) 20 68 67 87 med angivelse af fødselsdato og tidspunkt for konsultationen.  Du vil ikke modtage en bekræftelse på afbuddet.

Tider bestilt via MinLæge app kan aflyses direkte via appen.