NB: ..Klinikken holder åbent 26. april men er lukket Grundlovsdag d.  5. juni

Besøg på klinikken

Husk sygesikringskortet

Det er vigtigt, at du altid medbringer dit gule sygesikringskort. Kortet har flere funktioner – først og fremmest er det din og vores garanti for, at du har ret til sygesikringsydelser hos klinikken uden at skulle betale selv.

Dernæst bruges kortet til at registrere din ankomst, så vi kan se, at du er kommet og klar til at blive kaldt ind.

Når kortet registreres, kan sygesikringen se, at du har været her. Det bruges til kontrol af lægehuset.

Forsinkelser

Vi tilstræber at holde tiden, men beder om forståelse for, at uforudsete problemer og akutte behov kan medføre forsinkelser.

Handikapvenlige forhold

Klinikken er beliggende på 2. sal i Rødovre Centrum, indgang F. Der er handikapparkering ved indgangen og elevator til 2. sal. Klinikken har automatisk indgangsdør og der forefindes handikaptoilet i klinikken.

Man kan låne en kørestol i Rødovre Centrum ved henvendelse til centerets information eller på telefon 36709944.

Ris og ros

Vi vil gerne høre om dine oplevelser i klinikken – både gode og dårlige oplevelser og forslag til ændringer er meget velkomment. Din feedback kan vi bruge konstruktivt til forbedringer i klinikken. Du kan skrive til ledelsen via mailkonsultation.

Uddannelsessted

Vi har valgt at være uddannelsessted for læger, som ønsker at videreuddanne sig til speciallæger. Du vil derfor møde læger, som er her i et halvt til et år som en del af deres speciallægeuddannelse.

Uddannelseslæger superviseres af speciallægerne i klinikken på daglig basis.

Forskning

Vi deltager indimellem i forskningsprojekter. Du vil derfor kunne opleve at blive kontaktet omkring muligheder for at indgå i et forskningsprojekt. Disse projekter er godkendt af myndighederne og det er frivilligt om man ønsker at deltage eller ej.